Jag är en vampyr

Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad !

Orginell

Sitter hemma hos Isabella med Oskar och Jessica. Dom tittar igenom gamla album(?) medans jag sitter vid datorn och tittar lite på folks bloggar och de slår mig att alla ser och handlar om precis samma sak, typ "vakna i morse tog en dusch.." osv så därför bestämde jag mig för att iallafall försöka göra min blogg mer personlig så den blir roligare att läsa.


Hamburgesas

Härlig dag, vaknade vid halv ett och tog de lugnt hela förmiddagen, sedan gick jag hem till Filip där även Gordon och Ludvig var :) vi hoppade studsmatta med cyklar, eller jag kollade mest på. Det ser ju läskigt ut för dom är ju tok bra !  Ja resten av eftermiddagen spenderade jag med dem, det var ritkigt kul och kul är precis vad jag behöver efter allt som har hänt.

Kvällen, det är bara jag och Pani hemma, mysigt. Nu måste jag springa ner och titta till pomesfriten.

Ciao !


Carmensita

07:30 ringer väckarklockan. Upp och duscha sen iväg till jobbet på Carmen. 100 % hemskt är de men jag måste spara ihop pengar för om en vecka bär de av till en av Sveriges största städer, thats right, Göteborg. Haha jag kan verkligen få det att låta coolt va? men jag har aldrig varit där så jag ser veklligen fram emot de. 

Jag känner att mitt ordföråd inte är särskilt på gång så här tidigt på morgonen.

Ciao ! 

El Stockholmo



Suddig bild så för er som inte kan se så bra så skriver jag:
- Kjol med hög midja
- Gröna shorts (!)
- Vitt linne


Blunda och glöm att mörket finns



Spruckna läppar söker tröst
vem ska värma ett fruset bröst
höj din röst mot tystnaden
du är värd varenda sekund

Livet är ständigt på väg i förändring
man behöver inte alltid vara stark
man får finnas ändå


Vi är inte sådanna som i slutet får varandra

Åkte till Odensala idag, de var väl si sådär, lite smådött haha. Nu sittter jag vid Joel Ceders dator medans han och Annika lagar bränd mat... usch usch.. !  men hunger är den bästa kryddan.


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Det finns bara två ord för kärlek, Håkan Hellström



Min overkliga verklighet

Fysatan vad mycket olika jag har haft, men jag tröttnar ju så snabbt så de byts hela hela tiden. Jag är inte alls nöjd med detta så tror faktiskt jag byter tillbaka till orginalet som håller i vått och tort ; min overkliga verklighet

None

En midsommarnatts dröm

Midsommar idag, åkte hem till Casper där även Alexander oh Jesper befann sig. Om en stund kommer även Annis och Jolly :)

Blunda och glöm att mörktet finns

Midsommar imorgon då,  ja du det blir Närtuna som vanligt men lite variant är de allt ! för jag ska nämligen vara hemma hos någon annan !
Ska även notera att Thomas och Johan såg BlondinBella på stan, tydligen väldigt ful enligt dom..
+ thomazies nya h4xx0r jeaans and doserz är fett med bling bling, walla han ska få min nummer så han kan mig ring ring.


Torsdag

fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel




Varning för ras


Ljuvligt


ljuvligt

Hjälp Fröken Svår !

Okej, nu är de så att jag gör om min blogg hela tiden, så hjälp mig nu, vilken av dessa bilder ska jag ha som framsida, tack på förhand!
´

            None


HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP

Fröken Svår

Några dagar kvar till midsommar nu, det är svårt att inte längta för jag tror jag ska till Närtuna och hälsa på gamla bekanta söta männiksor :) 
Imorgon är de första dagen på jobbet. Fan jag orkar verkligen inte jobba men men jag får iallafall 800-1000 kr men ändå.

jag har en ganska rolig syn framför mig; Annika som försöker blåsa sin hunds päls men hunden springer iväg med Annika tätt efter med hårfönen, jag är väldigt lättroad

Imorgon Sverige-Grekland ! om jag inte minns helt fel....


              

fly

Jag vet, jag gjorde nyss om bloggen men jag känner att den nya outfithen inte passar mitt humör just nu. Jag vill bara fly



Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas
Varning för ras

sommar?

Nu ska jag göra om bloggen lite somrigare tänkte jag, men de lyckades inte vidare bra direkt.. ser ni ens vad de står? för er som itne ser så ska de ialla fall stå "Jenny Carolina, En midsommarnatts dröm"





inte bra

Nu har jag gjort ena dumma grejen efter den andra... men jag även om jag försöker göra rätt så blir de fel för någon annan. Nu behöver jag en Coca Cola Zero !

woot !

Nu sitter jag här i Oskars feta knä och leker på yóutube. Alldeles strax kommer några vänner från Rimbo och vi sk abaka pizza och titta på film :) Var lit emed Kristoffer idag också, Han är inte skum, han är Kristoffer Norrman...

Ängel på vift

Boken tog död på min tråkighet, jag har väl legat och läst dom senaste timmarna nu, men jag måste verkligen städa, men det är ju så trist ! men imorgon kommer ju några vänner från rimbo så då ska de väl se någorlunda städat ut.

Fröken Svår

Jag har fruktansvärt tråkigt. Ska väl ta itu med att städa rummet och skruva upp en jäkla hylla, men jag fick ett jobb iallafall ! på carmen men bara för några dagar men ändå, jag kommer verkligen behöva pengar i sommar så de blir nog jätte bra !
Någon som vill ta död på min uttråkighet ?

För sent för edelweiss

                Håkan Hellströms musik är kärlek

En midsommarnatts dröm

Jag ser så besvärad ut. Jag hoppas att denna sommar inte blir så.



Avslutning & fotbolls em

Äntlgen fria, nu är sommaren här och jag kommer nog inte vara så uppdaterad i bloggen.

Men dett finns nog inte någon familj som är så rolig att titta på fotboll med som min familj.  Pappa som sitter och uttrycker sig för sig själv och ibland blir galet glad, Johan som är tokig ! skriker och är helt uppspelt. Jag och Tove som sitter och skrattar åt spelare/namn/saker/kommentarer och gör sånger och är allmänt trevliga och Mamma som bara skrattar åt alltihop.
När första målet kom stod Johan upp och bara skrek "vilket jävla mål" jag blir alldeles till mig när jag ser bror så lycklig. Imrgon åker han och Pappa till österike för att se allt live. Lycka till Sverige ! Ni har oss på er sida !


Hurra Hurra !

jag fyller femton idag ! hihihi

fler inlägg ikväll. Trevlig 9 juni allihopa !



smått

Var hos Matilda hela helgen, där även Erika, Annis, Malin,Ellen, Moa och Josefine befann sig.
Roligare helg får man söka länge efter



Och så fyller jag ju år imrogon, 15. Spännande...


Fredagen även lite Lördag

Det blev stockholm med Oskar, vi åt glass och promerade vid djurgåren. Sedan träffa vi Oliver och Kristoffer på Burger King och hemfärden blev lite läskig när en kontrolant märkte att jag kasta över bussremsa till Krisse, inte kul. Jag tycker inte om sånt där.
Middagen var himla god, vi grilla lam med potatisgratäng. Sedan vandrade jag hem till Oliver där även Krisse befann sig. Det var mysigt men min Mamma var smått sur på mig för en sak ... *bus*
Kom väl hem vid tolvsnåret där jag ringde ett samtal som varade till två ungefär, sedan blev ögonlocken tunga och  jag somna.

Idag ska jag kanske hem till Matilda, hon skulle ha någon sorts filmkväll <3



När jag höll på att drunkna
Tänkte jag på dig
Du sa att du ville dö
Du grät bakom dörren

och jag låg under sängen
Jag hörde dig
jag behöver dig
Mer än vad jag vill ha dig

student 08

Säger bara grattis !
Var på Systers student igår, Hon var så lycklig att jag hade svårt att hålla emot tårarna.
                 
                          
      

Jag stör mig på ett ljud som inte hörs

Härlig dag vid sjön idag. Precis vad jag behövde, skönt att komma bort från stressen lite grann iallafall, ibland vill jag bara gömma mig i en dröm. Men det är något som alltid stör. Precis som Winnerbäck sjunger,  jag stör mig på ett ljud som inte hörs.

Imorgon tar Tovan studenten också. Hon är som i extas ! det är kul att se.





Idag blev dagens sång Tro och Tvivel



                                                                                                                                                                                          


Allt och lite till


                                                                                                                                                       Världens bäste Håkan

Måndag

sovmorgon idag, fick ett glatt besök av jessica sådär vid åtta snåret. dagen var bra, vi såg på Romeo och Julia(modern version) i stort sätt hela dagen utom fyrtio minuter (musiktimme).
Sedan var det hem och duscha och sedan vandrade jag hem till Jessica. När jag väl kom dit så blev jag orolig, ingen svara på hemtelefon eller mobil och ingen öppnade dörren, i 17 minuter stod jag där och var skit rädd eftersom precis innan hade Jessica sagt att hon väntade på mig med maten klar. Men efter ett tag så hör jag någon springer i porten och skriker "JÄVLAR POMESFRITEN !!" Där kommer en trött Jessica springande upp från trappan och det visade sig att hon varit ute för att möta mig, den lilla rackaren...
Sov över där , det var så jäkla kul den kvällen. Särskilt när vi sskulle sova, har nog aldrig skrattat så mycket.
 jag älskar dig Jessica

RSS 2.0