L . Nyberg <3

Om David Hasselhoff bedyrar: ”Skönhet kommer inifrån”
Med armarna om sin plastikopererade fru.
Och varje ord av uppmuntran känns mera som ett hån
är ingen av oss vackrare än du.


jennifer§jenny

Det finns så många som inte får finnas

Ta mig tusen dagar härifrån!

Jag har köpt nya saker, jag älskar det, nästan så att man får en kick av det. Låter ganska så patetiskt men så är det. Haha fast ett litet grattis till Annika som glömmer pengarna hemma när vi ska ut på shoppingrunda, grattis gumman du är bäst.

Jag drappas lite av panik när jag gråter sådär mycket som man gör när man inte vet vad man ska ta sig till, så grät jag under dagens bioföreställning av I taket lyser stjärnorna. Också rätt patetiskt men ack så bra! Jag är ju lite känslomässigt ostabil kan ja ju medge.

Just nu sitter jag i mina nya kläder med Nationalteatern på hög volym. Klockrent avslut på en ytters lång men ändå snabb fredag.

Imorgon kommer vännen från landet. Naaaz

Efter en falska med rom

Jag är extremt taggad !
Allmänt galen och känner ända in till fingertopparna hur bra alltig går nu. Jag sitter i ett hav av händelser. Jag har en ryggsäck full med tur på ryggen.
Onödigt inlägg
kort inlägg

Jag är glad ! Vad mer kan jag säga?


Bara vara vänner

Det fattas något. Jag vill veta vad

Du har tänkt allt som sagts om mig
Du kan tro allt du hört om mig
Du kan ställa frågor om sanningen
Finns det en eller finns det tusen?

Jag hatar rykten, men dessvärre sprids de illa kvickt och jag vet inte
vart jag ska ta vägen när monstrerna bor under min säng.
Ligga lågt ett tag bör jag göra men det är så ansträngande.
Jag vill inte ligga lågt. Jag vill fara fram överallt och
göra det jag känner för och ta plats.

Vänner kommer och går, en ny vän har kommit och en annan gått.
Jag kommer sakna dig men det är väl bäst så.
Varför skulle det annars ske om det inte var bra?
Jag känner behov av gamla vänner. Jag saknar gamla vänner
Alla dessa nya är bara en fas.
Eller vissa av dem, nu känner jag hur upprepningar flödar och
jag måste sluta innan allt går över styr.

Det fattas något. Jag vill veta vad


jilf

En liten gnutta Närtuna

Nu är jag sugen på att skriva ett sånt där inlägg som bara flyter på och uppskattas. Fast det går ganska trögt. Jag är förövrigt ganska glad, syster är hemma från Örebro i helgen och humöret överallt är ganska högt. Eller nästan överallt iallafall. Istället för att vänta på det där enorma glädjeruset så börjar jag uppskatta småsaker i vardagen som är bra. Vilket gör att jag har ett litet glädjerus hela tiden att ta vara på. Fast nu när jag är galet hungrig kan jag inte tänka klart så jag blir inte förvånad om allt jag skrivit hittills är alldeles galet.

Denna vecka har gått lite för snabbt, jag hinner inte riktigt med. Men jag antar att helgen kommer gå minst lika snabbt vilket inte uppskattas alls. Jag har även fått en alldeles för liten dos av Närtuna på sista tiden, jag är i desperat behov av deras närhet. Jag kan inte uppföra mig normalt när det har gått för lång tid utan mina hippie vänner.

 
Jag vill ha mer av allt, nytt av allt. Bort med det gamla och slitna. Fast creed till mig för jag har gjort bra ifrån mig med alla nyårslöften.

So long cowboys!

notera att detta är en av de sötaste videon jag skådat. Kärlek till H.Hellström



Ingen av oss är vackrare än du

Jag är Jenny.
Så mycket vet jag.
Och det får fan duga.


Det är kolsyra i mina ådror. De sprakar och bubblar i en perfekt mängd. En lagom dos av glädje dämpar dagliga problem i vardagen. En lagom dos av Annika fångar dagens skratt. Det är hon bra på, hon kan fånga upp skratt i det mest sorgliga. Det tackar jag för! Du är mitt lyckopiller.

Gymnasievalen värkar lite klarare, rösten spricker inte och skratten bubblar i mig. Ur hötalarna spelas nu Håkan Hellströms glada toner som passar som handen i handsken med mitt humör. Inget kan knäcka mig nu! Inte ens dryga människor och smile gubbar. Kylan biter inte i ben eller märg heller, särskilt inte när jag går klädd som en eskimå, det gillar jag.

Internt inlägg men det behövs ibland, fast om Matilda skulle ha de skulle de inte bli så lyckad med tanke på att hon har hur många interna skämt med sig själv. Sött


vinterfåglar

Lite tom i orden känner jag. Men det är väl ganska normalt på en söndagkväll när man är allmänt sliten och trött. För stressad helg för min smak.

Bloggen är nymålad igen. Tröttnar på allt och alla nu, jag vill bara kunna vara nöjd för allt som bjuds men det går inte. Det är en snöstorms virvlande dans inuti mig. Människor runt omkring är bara suddiga konturer för mig och jag blir aldrig som ni. Nyårslöfterna går det inte bra för. Annika trodde att det kanske var för höga krav för en tänkare.  Jag har sett allt det här förut. För många gånger till och med.

 Jag ska bara göra sådant som jag aldrig gjort förut bara sånt som inte påminner mig om vem jag var en gång. Jag blir aldrig före detta! Jag tar inte slut!
jag är inte rädd
För hur hårt ni än kan slå, ska jag vara hårdare ändå
Av det hat som kommer ifrån er får ni tillbaks fem gånger mer

Loke<3



jag blir aldrig som ni

Avskedet jag har gått runt och väntat på gick över väldigt snabbt. För snabbt. Det är lite extra tomt vid middagen, extra tomt vid kvällsmelliset. Nu kan jag inte längre krypa ner i din varma säng och bara vara liten. Du är hundra mil härifrån.
Hon sa att man både ler och gråter, det är både solsken och regn. Vilket blir ett bra resultat i slutändan, en regbåge. Men det kommer ändå ta tid att vänja sig så jag får vänta på min regnbåge där jag kan gömma alla mina tårar i.
Kan du höra mig trots att du är en miljon mil härifrån?

Mina gymnasiepapper kom idag, jag måste bestämma mig om en månad. Det är lite mycket begärt att kräva att man ska välja sin framtid när man är femton år. Dumma system! Nationella proven närmar sig med sjumilakliv. Attans vad mycket det är på gång i livet just nu. Både bra och dåligt, vissa saker kan bara ta sig i röven (ursäkta min dåliga svenska)

För mycket inköp. Skärpning på mig!
För mycket saker planerat i helgen, ack ack



Hejdå storesyster <3


ingenting känns på riktigt

Jag måste bort från den här stan innan den sväljer mig hel...

Hippien,fatso,bill och ben <3

Jag är irriterad på orden ni kastar ur er utan att tänka er för. Utan att se hur illa de landar.

Stress, stress, stress
.. Snart börjar skolan och då blir det nya rutiner som jag kommer ha svårt att komma in i men efter ett tag så kommer de vara lika vanligt som alltid. Kan inte någon bara ta och skaka och röra till det i mitt liv? Fast småsaker händer som kan förändra hela ens vardag både positivt och negativt. Syskon flyttar ut, en ny kärlek tar form, en snäll busschaföur som låter mig och Jennifer värma oss i en "ej i trafik" buss. Man får väl låta det negativa och bitterheten sova med de ljuva stunderna. Jullovet är väl till för att vila upp sig och tagga inför en ny termin! Var har all min vilan tagit vägen? Den blåste bort. Det blåser så jag knappt kan stå!.

Folk har sagt att min blogg är bra och intressant, visserligen blir jag mer taggad att skriva då men inläggen blir bara rörigare och rörigare. Lusten och orken försvann i dimman och lämnar en utmattad Jenny kvar. Helgen blir "vila upp sig helg" och jag tar nya tag på måndag.

Hippien och jag ska ha skräckfilms maraton med närtuna brudarna. Chill.

Här sitter en trött och lite ledsen Jennifer efter ett avsked från Emil, men jag kunde inte låta bli att ta kort på min otroligt söte kamrat!

Du är banne mig den finaste som finns Jennifer!


Om det här ska vara allt vi hann

Så, ännu en dag avklarad. Händelserik men ändå inte. Ångest över ingenting, eller ångest över allt. Jag vet inte skillnaden. Lite gratulationer till vännen på landet som fyller sexton idag, grattis Annis! Lite tidiga gratulationer till Jennifer som fyller sexton imorgon, där jag förövrigt kommer spendera söndagen och göra det till en minnesvärd födelsedag, Ha den äran bästis!

Lite klagan på gles musik har jag stått för. Vill ha mera favoriter. Mera album jag kan lyssna sönder. I brist på musik har Pink Floyd dånat ur högtalarna på senaste tiden. Inte kunde jag ana att det var rätt bra musik, drog lite för tidiga slutsatser men nu har jag tagit mig tid att lyssna ordenligt och är nöjd. Men jag vill inte ha några bra låtar bara, jag vill ha nya bra artister som bara fortsätter skapa bra musik. Som Lars Winnerbäck.

Du har tänkt allt som sagts om mig
Du kan tro allt du hört om mig
Du kan ställa frågor om sanningen
Finns det en eller finns det tusen?
Svara rakt från hjärtat nu
Ditt medlidande kan jag va utan
Om det här ska vara allt vi hann
Så håll mig hårt,
håll mig älskling nu
brabrabra kent

Jag har en fin halsduk

Jag är inte gjord av sten.

Låt mig gå i bitar
Jag har gjort något så dåligt igen
Låt mig ha ont
Låt mig skrika färdigt
tills bröstkorgen blir tom...
Låt mig spricka sönder
Det har jag verkligen förtjänat
Hallå, hallå
Låt mig vara dum
det blir din tur om en liten stund.

För övrigt är Pink Floyd - Another brick in the wall en skit bra låt vilket jag la märke till igår. Gamla godingar på en gammal goding nyårsfest. Det var en bra kväll men jag vill inte ha de gammalt detta år. Nu ska allt vara nytt.

RSS 2.0