Punkt B, alla bör läsa punkt B

Om ni inte har läst tidigare inlägg, gör det nu. Jag har nämligen fått lov att skriva upp allt som hände igår. Vi tar det från början.
Jag väntar på Oskar utanför hans port, tillslut kommer han springande och springer in i dörren, och hela underarmen rivs upp och han skriker " ring 112 Jenny!!"  Fyfan vad rädd jag var men ringer, och sen så hamnar jag i kö ! Då bleev jag förbannad och skit. Men vi la tryckförband och sånt och tillslut kom äntligen ambulansen. Mina kläder vart blodiga men det var det värt ! Några timmar senare ringer Oskars pappa och berättar att han träffat allt man kan träffa och ska opereras och skit. Oskar själv berättar att han tappat känsel i tre av sina fingrar och att hans Mamma var väldigt rörd över hur duktig jag var.
NÄr chocken hade släppt börja jag fan böla som en kelb.

Tur att vi går första hjälpen linje och därför skänker jag ett stort tack till Fredrik och Magnus som lärt oss allt som man bör kunna. Har varit skeptiskt mot det ganska mycket ända tills nu när det hände en av mina närmsta vänner.



Höst

Hemma från skolan idag. Sjuk och smått skrärrad fortfarande. Igår hände det mig massa saker, eller snarare Oskar som nu ligger på sjukhus. Synen från han kommer nog sitta fast på näthinnan mycket länge. Ni kanske tycker att om man berättar A måste man berätta B också men jag vill inte skriva mer om det om jag inte pratat med Oskar om det. Bloggen har jag nu gjort om fyra gånger under två dagar men nu är jag fast besluten om att ha det så här ett tag !
Jag har lekt lite modell nu och Anna är faktiskt bra på att fotografera tycker jag, besök henne och se efter själv !

En höstig och sjuk Jenny från idag
   

NOTERING

Notera min lilla IPod jag har nu på bloggen, endast nio låter men någon borde väl passa dom som läser min blogg

Är det bara jag som är vaken en söndagsmorgon ?

Kul kväll igår, verkligen helt fantastisk ! Den bör såklart nämnas men just nu har jag varken lust eller ork, kl är 07:40 och jag har varit vaken i drygt en timme. Dom andra söta vännerna sover fortfarande men inte så länge till *elakt skratt*
Alfons är mitt sällskap nu medans dom andra sover, men ska jag vara helt ärlig så tror jag att han också sover...Dumma sköldpadda,om du inte vore så söt skulle jag väcka dig.
Jag hoppas på frukost nu, det skulle sitta störtskönt i kistan men jag tror att jag är den ända som är vaken så här pass tidigt en söndagmorgon.

Om fyra dagar går Rimbo marknad i stapeln (säger man så?), men jag kanske inte har sådann tur att jag får gå på marknaden jag gåttt på sen jag var en liten tösasnutt för just den torsdag ska jag ju naturligtvis jobba...Livet  är inte rättvisst.

Imorgon väntar skola, och denna vecka väntar 15 timmars NO, vilket för övrigt är vårat nya blockämne och NO är mitt absolut värsta ämne och då underdriver jag faktiskt.
Jag vill att Gossip Girl S2 ska komma ut, böckerna var väl inge vidare men serien kickar ass ! (notera att jag  nallade just de uttrycket från
frank)
Nu kommer jag inte på något mer att skriva, känner mig uttmattad och fantasilös. Jag tror det är dags att väcka folket nu.

På återseende säger jag, "you know you love me xoxo gossip girl" säger min efterlängtade serie


Lars Winnerbäck gör mig otroligt glad

Promenad halva dagen, syslöjd andra halvan av dagen.
Under lunchen tog jag och Oskar en liten promenad till Castello också; pizzeriernas pizzeria
Jag lekte faktiskt fotograf under dagen, fast jag har ju inte bästa kameran men det gör desamma ! 
Promenaden gick jag med Emil, Patrik, Niklas och Oskar, fast Niklas fick panik efter ett tag och sprang iväg...
Det var kallt men som tur av fick jag låna Ebbas fina fina fjällräven !

   


Gratulerar. Ha den äran. Grattis.

Idag fyller min käraste storebror arton, grattis ! och  jag har haft en ovanligt bra dag idag, men så kom jag hem och såg att skolfotot kommit, jag ser väldigt tjock ut men det gör inget, fast nu ska vi inte skriva om det, idag är det Johans dag så varför inte passa på att lägga upp en låt av en av min brors många favortier?

Jamie T - Calm Down Dearest



Min älskling har ett hjärta av snö

Sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig va med om det
Och be aldrig mer om ursäkt  för sakerna du aldrig gjorde
Men det äter upp dig när du ligger i din säng. 
Åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort.

Nu är någon annan än jag närmare

Kanon helg ! Den spenderades med Jennifer, Mattias, Marcus och lite grann med Andreas.
Vad mer ska jag skriva ? Ja du det blir nog inte mycket mer än såhär, kanske ett inlägg imorgon
kram

Ibland gör man rätt ibland gör man fel

Oerhört bra dag, problem lösta och humöret på topp ! Det belönas med lite choklad och promenad i det varma vädret ! lite prat i luren samtidigt skadade inte heller.
Lite grattis :
Ett stort grattis till Arlanda jets som vann finalen idag också ! Grattis pojkar ni förtjänade det verkligen!
The strokes har funnit en liten plats i mitt hjärta, det tackar jag också för, och ett litet grattis i efterskott till Peter, ett litet grattis till Toves utmärkta övningskörning, ett litet grattis till Johans braiga fotbolls match.
Och till slut, ett grattis till till mig ! Jag har fått nytt nummer och mobil ! HURRA !

Nu ska jag fixa lunch, det blir väl wook och nudlar.

So long cowboys !


orimligt

Jag har ett sånt extremt tråkigt utseende på bloggen, jag måste komma på någonting att göra men jag är inte så high på bloggutseende.
Vi kör en sån där "senaste" för att fylla ut inlägget lite
Senaste..

Låt du hörde: The White stripes - We're going to be friends (just nu faktiskt!)
Film du såg: The Happening
Mat du åt: Lasange
Kram: Amanda, jag och Ebba körde gruppkram efter skolan.
Puss: Tovan gillar godmorgon pussar
Känslan: Lycklig
Ilska: Idag, jag bör inte nämna varför
Resa: Närtuna om det gills ?
Glädje: Idag, men en riktigt kul stund var igår påväg hem från Edda
Dröm: Det minns jag inte
Boken du läste: Harry Potter, halvblodsprinsen
Personen du träffade: Syskon om det räknas? Annars var det väl filurerna i skolan
Personen du pratade i telefon med: Fuckface
Personen du fick sms av och vad stog det:  Marcus " Okej :) <3"
Gången du åt en 7-eleven korv: Jag äter inte korv där, dom ligger och rullar runt där så länge och ser allmänt äckliga ut.
Gången du var utomhus: Idag på väg hem från skolan
Gången du sov: Inatt.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Onsdags


Syslöjd 12 !

Okej, vårat nya blockpass blev så klart syslöjd, så nu sitter jag tre timmar om dagen (sex timmar på torsdagar) och virkar ! Jag hatar det, känner mig som en gammal senil tant. Det positiva är väl att man får lyssna på mp3, men det negativa är att mp3n är inlåst i mitt skåp tillsammans med mina skåtnycklar. Lyckat !


Vårat 24-timmars förstahjälpen lära. Jag har en yttre blödning på höger ben ! :O

Muffelduffel

Tjoho ! Snart får jag ny telefon. Morbror Johan kände tydligen säljarchefen på Tele2 så ikväll ska vi dit och välja ny mobil :)

har varit sjuk i princip hela helgen, det suger och imorgon är det skola igen vilket suger ännu mer. Fast det är skönt att våra förstahjälpen block är över, nu blir det väl syslöjd eller något annar lamet.

A dirty little young girls dream

Hjälp nu !

Sjuk idag, så då kör vi lite svenska läxa. Jag ska nämligen välja ut en text och sen berätta varför jag valde just den. Jag tror att det blit Lars Winnerbäck - Kom men om någon har ett förslag så langa gärna en liten komentar !
Jag tänkte lägga ut texten men jag tror faktiskt att ingen orkar med att läsa hela så whats the point?

Idag skulle jag ha mitt första gympa pass med dom små liven men nu vet jag inte om det blir av pga av sjukan så Anna kanske måste köra själv idag. Men jag kanske knarkar lite alvedon och pallrar mig dit, vi får se vad Mammi tycker om det... 
 

sjuk sjuk sjuk

ZEN MOZAIC

Målat om i da blogg igen. Jag vette tusan om jag är nöjd men vad gör man inte för att bli lite ny.
Kom nyss hem från Computer City, har investerat ännu än ny mp3 nu, 8 GB så jag ska väl sitta och fylla den hela kvällen...suck(!) Men de är det tamigtusan värt ! Jag menar vad ska jag göra utan musik ?



En bild på pärlan. Den har tydligen inbyggda högtalarem great succes *borat*

Se ya later aligator

Whats done is done

Stockholm idag, det blev lite besvärligt men vi kom iväg tillslut !

Min mobiltelefon har gått och gömt sig, så jag är ganska så onårbar för tillfället. Fy satan vad jag längtar till helgen också, den spenderar jag med fucks och massa andra, det kommer bli toppen ! Nu kanske ni undrar varför jag börjar skriva om helgen på en tisdag? Det är bara för att fylla ut lite, för fy sjutton vad jag tappar fantasin på skrivandet, det står helt still på min kreativa sida (som är ytters liten).

Nu ska jag duscha och sen sova,

Kunskap är makt, och makt är sexigt.




08:31

Hade så jäkla kul igår ! men idag är jag väldigt seg och om en timme och lite mer kommer Annika sen så neger vi oss till Gröna Lund.
Ja det finns inte så mycket mer att skriva, det kommer förmodlingen ett till inlägg ikväll skulle jag tro.


Håkan Hellström - Hurrican Gilbert

Jag ser rätt gosig ut idag faktiskt, stickade strumpbyxor, stickad mössa och en mycket fin tröja!

Fasen, jag vet inte vad jag ska skriva. Allt känns likadant så vad är det för mening ? Jag måste verkligen få tillbaka fantasin, fast när jag tänker efter så har jag nog aldrig någonsin haft så stor fantasi för det här med låna inlägg om något, det blir mer långa inlägg om ingenting. Haha nu blev det ett till sånt inlägg, fast rätt kort men ändå.

Men nu ska jag ut och vara med marcus en liten snabbis.
Ciao Bella !


Morgon på skolan

Kom tidigt till skolan idag, känns rätt dött men datorerna var lediga så nu känner jag mig lite som en datanörd.

Idag blir det lite först lite skola och kanske lite Marcus :) sen så ska jag äntligen byta tillbaka mp4:an mot en iPod
idag ska jag till "jobbet" första gången, fast det är väl mer än insparkning och kanske lite kurser på Norbacka skolan men det blir nog bra.
Men nu ska jag gå in på lektion ._.

Även jag kan se mysig ut i ett par stickade strumpbyxor och mössa


Snigelhorn

Horace Slughorn.

-Men, slug betyder ju slampa....?
-Nej Jenny, Slut betyder slampa
-jag tänkte väl, annars skulle han ju heta Horace slampknapp.

Min engelska är på topp !

En rast på Bergius

Rast, sitter här och utnyttjar skolans datorer.
Datorn blev lagad igår ! Vilket innebär att jag äntligen kan börja skriiva igen, det har ju hänt en massa saker nu som jag velat skriva men nu när jag äntligen kan göra de så har jag så klart glömt bort..

Imorgon är de insparknings sak på nya jobbet. Kul kul fast hade ju tänkt tillbringa fredagen på annat sätt men insparkning blir bra det med.

Nu har vi haft första hjälpen sak hela dagen och det ska vi fortsätta med... Lite långtråkigt om du frågar mig men jag får väl skylla mig själv som valde Medicin och rädding.

Florence Valentine spelas på min halvt fungerade mp4 hela tiden nu men imorgon (?) så kanske jag köper mig en ny, förhoppningsvis en iPod.

The Hives

The Hives, helt underbar.
Först åkte vi in vid tolv tiden och träffade Erika, Andreas och Annis. Sen blev det en 4½ timmes väntan på grönan efter The Hives. Det var sjukt värt.  Varför försöker jag ens beskriva?
Det var så trångt och alla var galna och vi stod mitt i det värsta...!

Skolan fungerar relativt bra nu. Har kommit nära massor av nygamla personer.

Jag har börjat tappa förmågan att skriva långa och onödiga inlägg..Men jag orkar inte lägga in massa detaljer om allt och inget.

Här får man aldrig göra fel, här får man aldrig göra om

Virus, eller på latin, varivus virvaus

är inte så aktiv pga virus...Men nu sitter jag vid Annikas dator så det blir väl ett inlägg nu !

RSS 2.0