Hungrig

Alla har dåliga dagar men just den här slår nog mina rekord och nu när jag känner mig lite extra låg efter en ansträngande dag i skolan både socialt och arbetsmässigt så finns det nog inget som muntrar upp lika mycket som en kväll med närtunahomies. Tänk vad mycket som kan hända på bara en vecka, man blir av och får nya vänner. Men just det där med nya vänner är svårt och på bara några dagar är dom borta. Vi fick en uppgift idag att skriva en positiv och en negativ lista om oss själva och jag märkte då hur otroligt lätt det var att komma på negativa saker, handen ville inte sluta skriva men när det var dags med positiva listan så tog det stopp, det var för i princip alla i klassen och det är kanske inte så konstigt men det betyder ju alltså att vi tar åt oss de mesta negativa vi hör medans de positiva åker in genom ett öra och ut genom det andra.

Mer än så har jag inte att skriva denna fredageftermiddag förutom att det förmodligen blir SFG efter nian.



kyss mig och ljug och gör det så bra att jag verkligen tror dig

Fredag början bli en liten bloggdag nu. Mysig fredag idag, exitlude spelas ur högtalarna och jag sitter här med en slarvig tofs och storebrors förstora tröja och en kopp choklad. Mys. Dagens planer är inte så planerade, jag kanske tar mig en tur till Hanna men vi får se.

En av idolerna Lars Winnerbäck ska tydligen göra någon slags film som kommer ha biopremiär snart, men jag är så osäker på om jag verkligen vill se den, jag älskar Lars Winnerbäcks musik över hela mitt hjärta, det finns inte en ända låt som inte är bra men en film om honom? nej det känns inte rätt. Håll dig till musiken ! Fast det kommer väl antagligen sluta med att jag ser den iallafall. Det blir ju lätt så.

Jag vill ha kinesmat, men buffen var så tom att det kändes onödigt. Jag är så extremt taggad på att gå på konsert ! Det är galet vad jag vill, men det finns nog inte någon bra som spelar och pengarna jag har går åt julklappar. Om två veckor firar jag minijulafton med bvän. Det ska bli otroligt mysigt. Hoppas bara snön hinner komma.


Jag vill bara gå hem med dig

Med pupiller stora som meloner och drop i ögat ser jag inte ett jota så om det är mycket stavfel så vet ni vad det beror på.
Satt uppe halva natten med storasyster igår och pratade om gamla tider och kom fram till att våra bästa år nog redan har vart. Saknaden av uppväxten i det stora huset i närtuna är ganska stor och jag känner ett litet stygn av sorg när jag tänker tillbaka, jag vill tillbaka dit, kanske bara för en dag och bara titta hur det ser ut. Mina barn ska också växa upp på landet-

Jag var i Närtuna i lördags och hjälpte till att servera min gamla fritidsfrökens 50-årsfest, det var så kul att träffa alla igen.

Det är lite kul för jag ser inte vad jag skriver, det är bara massa suddiga tecken så nu ska jag sluta skriva och vänta till imorgon när all denna drop gått ur.

jennypenny


Att bära sin bror

Jag var på idol igår, första gången jag ser ett helt avsnitt fan ! Efteråt så drog jag, Hanna, Frida och Ebba till kungsan och åt och annat kul. Fast det var väldigt väldigt dött igår i stan, var i princip inte en kotte där vilket är ganska skumt.
Idag ska jag nog till älvsjömässan med Frida igen, jag var ju där i torsdags och det var mycket roligt fast jag har ganska stor beslutsångest om vilket gymnasie jag ska gå. Kanske att jag följer storesysters spår och börjar på Sollentuna Fria Gymnasie, eller kanske inte, jag vet inte.

Johan visa mig en ytterst bra låt, den är tydligen tillgägnad alla som dog i Göteborgsbranden vilket gör den ännu sorgligare
Kniven i hjärtat - Att bära sin bror


Nyfunnen mobil och jag är glad.

Jag kom nyss in från regnet och blåsten, jag höll på att blåsa omkull men jag är glad ändå för för fem minuter sedan så satte jag på min mobil för första gången på fyra hela dagar, många nya meddelande hade jag. Woho jag känner mig populär! Sagan om ringen-Maraton och Jennifer såg min helg ut, jätte mysigt för jag behövde verkligen lite lugn och ro efter en ytterst stressad vecka, men nu är det måndag igen och det är nu fyra dagar kvar till fredag och denna vecka ska jag:
-plugga (?!)
-utvecklingsamtal
-leka med homies
-Gymnasimässa i älvsjö
-IDOL på fredag.
Just fredagen är lite skum, jag som inte ägnar en titt på idol ska nu dit med klassen. Rätt chill ändå.


yes, we can

Lars Winnerbäck kan sin sak och oavsett vad ska jag se honom nästa sommar, och då kommer tårarna rinna.




Ängel på vift

Så, en hel vecka har snart gått och den går snabbare än någonsin, det är lite skumt, jag menar man tycker ju att dagarna går så otroligt långsamt men rätt va de är så är det helt plötsligt fredag! Fast även helgen går snabbt utan att dagarna känns långa, vilket är lite synd.
Min vardag är kanon fast lite bekymmer har jag allt, larsas uttryck."Det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är" verkar har stor effekt på mig just nu, kanske är det så att jag är rädd för konsekvenserna, men det är väl sånt man får stå ut med. Annars är min vardag bra och jag kan även hitta en lucka att bara andas ut och tänka igenom ett och annat. Fast det där med att tänka är väl inte min starka sida men wtf !

Nej nu tror jag att det här inlägget börjar gå lite åt pipan så jag får väl tacka för idag och ta itu med läxan !





RSS 2.0