Lördag

Vaknade halv elva av att Marcus ringde och fråga om vi skulle bada, kul kul, han ska nog hit sen med Linus tror jag så de blir väl dom jag umgås med denna trista och förutsägbara Lördag. Ikväll sover jag hos Linus om jag orkar, dom två är ganska krävande om man säger så... men underbart roliga. Eller så blir det kanske hos Annika jag sover.
KOmmer mer inlägg senare i dag antar jag.

Thats all

Vilken varm dag ! Kom ganska nyligen hem från camping med klassen, orkade inte sova kvar, förlåt Oskar.
Det var väl sesådär idag, vi hade moppeinfo och sen blev det lång promenad i det varma vädret med tung packning och musik. Tackar gud för att Linus fanns där för han bärde nämligen all min packning *elakt skratt* men han får väl skylla sig lite själv antar jag.... Nu ska jag och Johan baka chokladbollar och bara ta det lungt ikväll

Beslutsångest

Ganska bra dag idag konstigt nog
har alltid hatat torsdagar, har min värsta lärare i m,ånga ämnen och bara dryga ämnen. MEn idag var det rätt chill alla fall ! Först fick vi sovmorgon till halv tio, sedan var det Engelska i 80 minuter men bara tjejerna var där rtesten var på fotbollsturnerin, det var jätte skönt och vi läraren var på tok bra humör. I slutet hade hon och jag värsta debatten inom politik. Fick reda på betygne också, VG, VG och VG, helt otroligt glad !
Sedan hade vi vikarie på spanskan som var heltokig ! det var ju inte så många där heller pga fotbollsturneringen men jag tyckte det var kul, vi fick sluta 20 minuter tidigare (fast då fikc vi inge godis av läraren) och gick iväg för att titta lite på turnerningen.

Efter skolan så gick jag hem till Jessica och nu är jag hemma och lider av beslutsångest. För vi ska nämligen tälta med klassen imrgon, och vet inte om jag ska med eller inte... Förslag någon snälla ?!

image53


vi är inte sådana som i slutet får varandra

Världens bäste Håkan Hellström

vi är inte sådana som i slutet får varandra

Skolan var skum idag... bråkar ju med luddeluu fast det är ju mest mitt fel men jag sa förlåt idag men det blev inte så mycket bättre, ska försöka prata med honom imorgon men han kanske bara vill vara ifred ett  tag och ja de får jag väl ta.

Efter skolan gick jag, Oskar och Isabella till coop och köpte allt från jordgubbar till "stora knottriga russin" som visade sig vara passionsfrukt.. vi skulle göra en fruktsallad hemma hos mig.  Det var mysigt men skulle också vilja vara på grönan där Jessica och Annika befinner sig just nu.  Snart måste jag städa för rummet är en ända katastrof.. jag kommer inte fram till sängen längre.
Hela helgen är ju förstörd också, vi ska tydligen ut och "campa" med klassen ! tråkigt, jag som skull evara med Annika och passa deras lägenhet (eller något sånt). Ska fråga Mamma om jag får skippa campingen fast det är inte så troligt.
image52

helgen

Fredag :  Slutade skolan halv elva idag så Linus följde med hem och sen drog vi till Kina Restaurangen där vi skulle äta buffé med Ludde, Erik, Krisse, Andreas, patrik och NIklas. Det var kul, det slutatd emed ett matkrig och ja. Sedan gick alla utom Ludde och Erik hem till mig och kollade på film och hade allmänt trevligt
Sen fick alla gå hem utom Linus för han skulle hjälpa mig att packa och skit inför helgen i Rimbo.
Sedan tog vi tåget till stan för att träffa Annis, ellen och Malin, jag och Annis gjorde allt för att skämma ut Ellen och Malin, vi lyckades. Vi gjorde allt ifrån "hippie-ringar" på perongen till Allsång, och vi var så jäkla nära på att bli påkörda av ett cykelbud.

Lördag: Vaknade runt halv tolv. jag och Matilda satte oss på studsmattan en stund medans dom andra var inne och gjorde toast till frukost, underbart gott, Sedan åkte jag och Malin till Nico.
På kvällen var det en helt lame kväll med lama  personer. Fast de var kul ändå, träffade ju gamla vänner som jag int eträffat på ett tag,

Söndag: Nu sitter jag här på Annis dator, väntar på att hon ska bli klar så vi kan åka till stockholm.



btw så är jag rödhårig nu, ville göra något impulsivt

Ingen bra dag

Jag är instängd i ett rum. Det har inga fönster eller dörrar, inget sätt att ta sig ut och inget ljus som strålar in. Det spelar ingen roll om jag skriker, för ingen hör genom rummets tjocka betongväggar.  Jag kan banka och slå men väggen rubbas inte.  Kan någon hjälpa mig ut ?


LuddeLuu <3

Den nya spelaren dampade efter bara en dag, men hittade en lösning på creative.se tror jag,

Vi hade sexualkunskap med vår NO lärare idag, ingen bra lärare alls inom sånt. Han skickade runt dildos och massa saker. Och han undrade om vi visste vad en tampong var...




Det var iallafall positivt att man fick träffa denna sötnosen idag (:

image51


toppen !

Det blev Barkaby iallafall ! :D och jag gjorde ett riktigt fynd enligt mig, men mamma tyckte det mest var ett onödigt fynd.
jag köpte en mp4 för 790 kr fast den skulle kostat 990, men det var min och Annikas helt oemotståndliga charm som gjorde att vi fick den två hundra kronor billigare ;)
 Nu sitter jag och lägger in filmer,bilder och musik så klart. Jag är mycket nöjd
Även Annika gjorde fynd, två par skor, en brännare och tro det eller ej, en bakmaskin.. :D


Blunda och glöm att mörkret finns


Bortom alla ljusen alla skratten

Orientering gick inte bra alls, efter bara två klontroller gick jag och Isabella vilse, haha xD. Men bra att vi slutade halv tio ändå.

Inget Barkaby blev det idag heller :( Annika bangade så de får bli på torsdag istället,  så nu kommer jag inte ha någonting att göra på hela dagen för ingen är ju typ hemma.

image44
Kungen

07:37

Vaknade halv sex imorse av att jag inte kunde andas nå bra. Hatar dessa jäkla förkylningar.
Har fortfarande lite feber från igår men går till skolan iallafall, vi har ändå bara än lektion idag så det spelar nog ingen roll.
Jag har tråkigt nu, sitter och väntar på att Isabella ska komma, sen ska vi till björnkälla för att ha våran idrottslektion, orientering.




Senare idag ska jag köpa en ny bästa vän ! :D

Nenne <3

Fortfarande sjuk ¨/ Feber ökar men vill till skolan imrogon, annars kan jag heller inte följa med Annika till Barkaby.
När jag vaknade idag hade jag 11 nya sms och 4 missade samtal haah xD
Hoppas på att bli frisk, men på onsdag gör det inget om jag är sjuk igen för då är det den långa oändliga sju-timmars passet MA/NO... HATA
Längtar till helgen också, då är de förmodligen Rimbo som gäller ! :D

image41

Min overkliga verklighet

Målade om i bloggen, jag hade ju ändå inget annat för mig. Blev väl lite halv nöjd men hade ju tröttnat på de andra.

image39

Hey Mr Tamburin

jag har så tråkigt ! Blev sjuk igår kväll, feber och huvudvärk så de blev ingen skola idag. Men det är ingen höjdare att vara hemma om man bara måste vila. Fast det har varit ganska skönt också. Jag har kollat på mina favorit avsnitt av heroes.
Nu ska jag lägga mig och försöka sova till Håkan Hellström.

image37


moe

Vaknade av att Jessica "djävulsbarn" Lindstedt tog kort på mig och Isabella, inte bra..
Fast dom drog väldigt tidigt på morgonen och jag var väl halvt vid medvetandet då.
Har nyss ätit frukost, inte den nyttigaste vill jag påpeka... :D ska maybe vara med Luddeluuu idag, trevligt.
image36


Konfirmation

konfimerades idag ! mucho bieno kul.

mer orkar jag inte skriva...

i gues i´m not so ordinary

Dansuppvisningen gick si sådär, gjorde fel men jaja.
Felix, Marcus, Linus och Annika härjar i huset också. Gulliga barn.
Ska nog vara med Isabella idag om hon inte är sjuk annars händer väl inge speciellt. Imrgon konfimeras jag ! haha är nerbös för jag var itne med på något av repen.. så om jag skämmer ut mig i kyrkan imrorgon vet ni varför. Juste ska baka två tårtor idag också, och så måste jag ju Gratulera Magnus, Ebba och Maria också. GRATTISS !

image34

Tisdag

Började dagen med fuck hemkunskap. Så trist, det ända roliga var att Marcus kom och hälsa på en snabbis.
Gick hem på håltimmen för att hämta en svenskagrej och väl tillbaka i skolan  märker jag att jag glömde den.. så smart är jag.
Under idrotten lärde Gordon mig nästan att skatea.. gick väl inte så bra men ändå! sen så drog jag och Linus till station för att köpa  cola åt Marcus, men vi råka dricka upp den på vägen hem, han blev galen.. Förlåt Marcus!

Ska strax på rep till dansen, NERVÖÖS !image33

Random

Efter en himla lång skoldag idag så gick jag och syster till centrum och fikade. Det var skit mysigt. Sedan stötte vi på Isabella på biblioteket så jag fick sällskap hem för Tove skulle på något ungvänster möte.
Väl hemma bär det av till eurostop. ;åste köpa byxor till dansuppvisningen på tordsg, något nervös.

image32

lördag igen ! :O

här kommer ännu mer om lördagen, varför skriver jag inte allt på samma inlägg, fröken svår i högsta grad.

Aja, medans Annika och Isabella sjöng Singstar så stämde jag och Jessica in på högsta ni¨å på deras blakong inför en grillfest neranför. Jag har nog aldrig sett folk skratta så mycket.. trodde en fick en hjärtattack en gång men det visade sig vara ett väldigt fult skratt.
Sedan var vi ute en stunf och när vi kom tillbaka så kollade vi på snakes on a plane.
Nu är kl 23:44 och jag, Jessica och Isabella ska göra pizza

lite mer om lördagen

Lite senare drog vi till konstgräset och spelade fotboll  och stekte fast tillslut fick jag inte vara med för jag inte förstod riktigt, då fick jag avra deras "maskot" :D underbart kul  fast killarna börja bråka och anklaga för fusk, det var roligt att se  . Sedan gick vi hem till Isabella och lagade tacos.
Nu sjunger vi sing star men jag får inte vara med där heller för jag utklassar dom andra ;*stolt* hahah


Lördagen

var vaken hela natten och kl sju drog jag hem till isabella me Jessica. Sedan vid nio kom Marcus,Joel och Linus. Vi kollade skräckfilm och stökte. Nu har Joel och Linus gptt för att möta KalleMan.


hopp

Sjuk idag, började med en dusch sedan så solade jag i princip hela dagen. SItter hemma hos Jessica nu och pratar. Senare ikväll ska jag och jessica hem till isabella också.  

sms skit

Vem var ditt senaste sms från? Oskar
Vad stod det? TASKIGT ! lägga på ?
Vem ringde dig senast?  Oskar
Vem ringde du senast? Annika
Vem har skrivit ditt äldsta sms? Annika
Vem tycker du mest om av alla dina kontakter? Veckans babe, puss.
Vem tycker du minst om av alla dina kontakter? Fröken Ur
Vem tycker mest om dig av alla dina kontakter? Det vet jag inte..
Har du en ny telefon? hehe..he  om man jämför med Anna 
Spenderar du mer en 2 timmar varje dag vid mobilen? Det beror på vilken dag
Har du en speciell relation till din femte kontakt? Annis. om jag har !
Har du en nära vänskap med 55 kontakt nerifrån? Gustav, vi går varann på bäver nerverna
Har du en nära vänskap med din 55 kontakt uppifrån? Varför just 55 ? Påladdning, vi är bästa vänner
Har du haft sex med din 10 kontakt? Casper, nej inte vad jag minns
Tycker du att det här testet borde ta slut snart? JA !
Slut

Inte min dag

suck torsdag, ett helvette i skolan och ett helvette hemma, verkar som om alla är nere idag.
Hoppas på en bätre dag imorgon :D

image31

Ghana dag

Städdag... fast hellre det än skola.
image22
           


Genom gråt genom skratt

Du ska lära på din färd
Att vår gåtfulla värd
Är mycket stor
Den är svår att helt förstå
Inget brukar någonsin gå
Vi är en hör ihop
Som två träd med samma rot
Å jag är för alltid din vän
När jag kan ger jag svar
På den kraft vår kärlek har object width="425" height="355">

Söndagen

Köpte nya högtalare idag, imba x50 ljud  ! så lovely.
Under denna dag har jag, Pani och Mamma gjort misstag efter misstag. Underbart roligt. Tänk att det kunde vara så roligt att köpa högtalare ! Jag kan berätta mer i detalj en annan gång.

Nu ska jag nörda ner  mig lite i ett tvspel. puss

aanika <3

Aldrig att jag tänker låta något ont hända dig
jag håller dig hårt tätt intill mig genom
regn och blåst så du behöver aldrig mer vara rädd <3


image20

.

Det är ett krig i mig.

Jenny Carolina

SÅ DRYGT MEN HAR TRÅKIGT

DIG:
1. Hur lång är du?
  1,53 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? Jag ska bli nått me kyrkan att göra 3. Vad pluggar du?  Går i grundskola.
4. Har du långt hår? till axlarna
5. Vilken hårfärg har du? brownie
6. Sminkar du dig? oftast
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? vita

FAMILJEN: 
1. Bor dina föräldrar ihop?
japp
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? syskonen
3. Hur många syskon har du? 4
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? hejdå 
5. Vilken mat lagade din pappa senast? grillade alldelsen nyligen :)
6. Hur många ställen har du bott på? två om man räknar orter
7. Vem i din familj stör du dig mest på? alla har sina dåliga dagar
8. Vilken familjemedlem är snällast? ingen komentar..
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? typ varje dag 
10. Hur gammal är din mamma? 41

KOMPISAR: 

1. När var du senast med nån kompis? idag
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Annika
3. Har du kysst nån kompis? Ja
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? försår inte
5. Vem har du varit kompis med längst? MALIN OLSSON <3333
6. Vem känner dig bäst? Malin
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? Vill lösa allt så fort som möjligt, men finns en jag aldrig mer kommer bli sams med..
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? aa fast lite mildare
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? gud nej

KLÄDER: 

1. Vad har du på dig idag?  leggins shorts tröja
2. Har du bytt om idag? Ja
3. Favorittröja? Annikas gråa gumsegos
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? shorts
5. Har du gett bort kläder nån gång? jaaa
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång?aaa
7. Har du handlat kläder genom internet? nej, älskar affärer
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? nej orka
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? stringkalsonger..
10. Vad använder du för skor? shhin ballerina

VÅGAR DU: 

1. Skrika åt dina föräldrar? Ja
2. Klä dig annorlunda? ää ja ?
3. Vara dig själv? finner ingen anledning att vara fejk 
4. Visa dig i bikini/badbyxor? men ja
5. Pierca dej? japp, fast föräldrarna lär dampa
6. Dig på utmaningar? varje dag e en utmaning 
7. Vara omogen? gud ja
8. Äta småkryp?  skulle inte trrro de

SKOLAN: 

1. Vad heter din skola? ekillaskolan
2. Vad heter din favoritlärare? alla lärare e skit,
3. Vad är ditt favoritämne? bild
4. Snyggaste läraren på skolan? JUMBO, (not)
5. Har du bra betyg? nej
6. Tråkigaste ämnet? NO med stora bokstäver
7. har du skolkat mycket senaste året? sådär
8. Har du fuskat på prov? jaa.
9. Hur tar du dig till skolan? går

RANDOM: 
1. Vet du vem FATO är ?
mmhm 
2. När tuggade du tuggummi senast ?  igår
3. När var du på semester senast ? sommras
4. Vilken färg är det på din tandborste ? röd
5. Är ditt hår tråkigt ? aa lite
6. Vad har du för påslakan just nu ? blått
7. Hur ofta duschar du? varje dag
8. Gillar du BUBBEL ROLLER ?
9. När ska du gå och lägga dig ? heroes maraton ikväll

image19


tada !

Himlen faller ner,
det svider till där kniven skar,
jag har varit vaken hela natten,
känt om hjärtat sitter kvar,


image18

i gues i´m not really ordinary

Jennys dag
Dagens låt: The Hives - You got it all...wrong
Dagens dusch: strax
Dagens frisyr: knut  
 Dagens händelse: loda
Dagens planer: filmmys hos ankan
Dagens vill ha: ett gott skratt
Dagens drog:  Glass 
Dagens tråkigaste: Vädret
Dagens måste: Duscha
Dagens dricka: Coca Cola
Dagens köp: glassss
Dagens mat: Donken
Dagens sjuka: min humor
Dagens mående: trött
Dagens kläder: mjukis

VALBORG ! ! !

     
   
   
VALBORG VALBORG VALBORG VALBORG VALBORG 

sucks

Idag blev det städa för Jenny, sedan kom Jessica och vi glodde på film, the perfect man. Sen drog vi hem en snabbis till Jessica sedan blev det coop.
Är också sur på Eriic nu, den dumme jäkeln...
image6


Ny blogg

skapat ny blogg då, se för jäkla tomt ut nu. Men med tiden fylls det väl på...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0