Frihet eller den enkla vägen ?

Jag känner starkt för att gå ut i regnet, Bara hoppa och springa omkring och bli alldeles genomblöt! Men istället så väljer man den enkla och vanliga vägen att bara sitte framför datorn och vänta på att regnet ska försvinna innan man hittar på något. Det är lite synd, det är så mycket man vill.



Jag tycker Syster rikitgt lyckats med detta foto!

Jag har ett glas med socker framför mig, skumt.

Det blev ju två dagar med brudarna. Först drog vi till stockholm för en fika i Gamla Stan men istället för dom mysiga små fina caférna så drog vi ett säkert kort och tog våran fika på Burgen King istället, kanske inte lika charmigt men det är sällskapet som räknas och jag tror nog att vad som helst är kul med Ellen, Malin och Matilda. Syn bara att Annis inte var med, hon kom hem från ett besök från syrran som flyttat till lyse..lyse öh neråt. Så jag får dra till Annis snart istället.
Sedan drog vi hem till mig och hängde där.
Nu är det måndag och jag sitter hos Annika och myser, vi var nyss ute på en promenad i kylan och nu är hon i full fart och lagar middag medans jag myser med deras bedorande lilla pälshög till hund. Me like...
Mina fingrar är fortfarnade iskalla så jag orkar inte skriva mer..

på återseende! /J

Inget viktigt

Ganska mysig fredag. Mötte Tove efter skolan och vi tog en fika och handlade lite. Jag köpte även rakpermanent som jag nu har grejat med hela kvällen men det vart ingen skillnad så jag får väl gå till en frisör ändå...Skönt med höstlov åtminstonde, jag har några saker planerade annars tar jag nog dagarna som dom kommer.
Nej nu sitter jag bara och skriver för att ha något att skriva. Det känns ganska värdelöst.


Bildlektion

Sitter nu på lektion, vi har bild hela dagen så det blir en dag utan ansträgning idag. Vi ska skriva något sorts arbete om en figur som har målat konstverk tror jag, det går inte särskilt bra men jag har ju nästan sex timmar kvar så jag ska nog hinna.
Idag ska jag jobba om inte annat gå på gymnasiemässa, jag har lite ångest över vad jag ska välja men det skulle vara kul att gå någoning inom foto, det blir nog Sollentuna Fria Gymnasiet tror jag, fast helst av allt skulle jag vilja plugga i Göteborg men det blir nog efter gymnasiet isåfall. Mina läsare har ökats mycket och det tackar jag starkt för!
Men nu måste jag jobba lite på mitt arbete medans Håkan Hellström strömmar ut ur mina hörlurar, helt awesome.


So long cowboys!

Ängel på vift

Sitter i skolan fortfarande, slutade väl för en timme sen men håller Frida sällskap under hennes IQ-test.
Höstlovet närmar sig med stora steg och vi har fått en ny söt liten elev på vår skola, Caroline.
Lasse närmar sig också, taggad taggad taggad och helgen spenderar jag antagligen med "Närtunababes" som Oskar kallar det. Det är ju bara två dagar kvar nu och jag är så tokglad så nu tänker jag lite på hur jag ska dela med mig av min lycka, det går inte särskilt bra.
Det är lite små kul att höra Frida tänka högt här bredvid mig...!
Gymnasiemässa imorgon då, rätt kul tycker jag fast jag är ju ganska så säker på att jag ska gå på Sollentuna Fria Gymnasie men det är ändå chill att få lite info om andra ställen. Så imorgon får nog Anna ta hand om dom söta små barnen och pojkarna i fönstret själv imorgon. Tänk på pengarna fjunis !
Well well nog skrivet idag.

So long cowboys!


Smått kul film som Anna visade mig...helt klart värd att se.

Du är den sötaste som finns !

Höstlovet närmar sig, och det gör även Lasses spelning på Café 44, jag tror inte jag talar för mig själv när jag säger att allt är awesome!  Skolans dagar är så där löjligt härliga nu när vi har bild som blockämne. Jag är visserligen kass på att rita men det är chill att sitta  där halva dagarna.
Mycket mer har jag inte att skriva idag, ska väl strax träna lite efter ett Gossip GIrl avsnitt.

So long cowboys!

Jag älskar dig

kanelbulle

Fredag! Jag sitter nu med en kanelbulle och oboy. Veckan har gått otroligt snabbt, nu får vi hoppas att helgen inte går lika snabbt för denna helg vill jag ha kvar länge, det blir förmodligen Närtuna eller liknade faktiskt. Jag har haft så fullt upp så de ska bli så skönt att komma iväg även om det bara är över en natt.
Förövrigt är jag väldigt lycklig nu för tiden, mina studier går bra, jag har bra relation med vänner, musiken på mp3:n är bättre än någonsin och varma sköna höstdagar ligger framför mig. Den ända som skulle kunna göra altl fulländad vore en ren mjölkchoklad utan några extra smaker utan bara vanlig orginal. Reklamen frestar mig och jag funderar starkt på att springa ner och köpa en.  En till sak jag också funderar starkt på är att fuska lite med tiden, jag menar varför vänta med att åka imorgon? fan jag vill dit nu! Men det är ju som sagt inte bestämt om det blir något men jag lever på hoppet. Fast o andra sidan så kan jag alltid leka lite med Märstafolk hela helgen.

En bänkrad i en rastlös sen april 
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till
Jag kan få dig när du vill
En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång
Och du & jag håller andan och håller händer i språnget
Det är inte så långt hem



kanske hinner jag med lite Gossip Girl också...

Larsa !

Helt klockrent ! Jag tittar aldrig på IDOL men Lars Eriksson spelas ändå muchas i min mp3! Det är synd att han måste bli känd genom ett sånt program som idol men wtf ! Han är helt brilliant och första "finalen" jag tittade på sjöng han James Blunt-Your beautiful. Anna och jag satt som förtrollade i tvsoffan. Jag kan även tillägga att Johan Palm gjorde en bra version av viva la vida med coldplay.


Så började en saga med ett skratt

Fredagen började ganska bra, och på idrotten så var jag och Frida dommare på någon brännbollsmatch. "Emils lag" blev väldigt arga för vi dömda tydligen fel, men jag tycker att vi skötte oss alldeles uttmärkt ! hemvägen blev ett äventyr må jag säga, eller ja...det kan man nog få tolka själv men jag tyckte faktiskt det var läskigt att hoppa runt där över vattnet!

Efter skolan så vandrade jag till SBMT:s kontor, dom ska tydligen göra ett repotage om mig så på onsdag tycker jag nog att alla bör läsa sbmt!

Håkan Hellström - Det är så jag säger det

hjärnskakning

Hemma och sjuk idag.
Krockade med mopeden med en buss igår, så det blev ännu ett sjukhusdrama för mig. Åkte in till Uppsala sjukhuset där jag fick stanna i nio timmar, kl 03:00 var jag hemma igen. Klarade mig någorlunda bra med hjärnskakning och något med ögat. Värre ställt är det med mopeden som nu står trasig och lite  smått övergiven i garaget.
Tur i oturen iaf, mer

xoxo Jenny klant

Mycket Anna

Klagomål på att jag aldrig skriver ett inlägg längre. Så nu ska jag väl göra mitt bästa för att få till ett hyfsat, hmm det börjar inte bra iallfall men skitsamma.

Jag har nog aldrig haft en sån fullsmeckad helg som nästa nu som kommer. Jag tror inte jag kommer få en ledig minut och kanske har jag tagit lite vatten över huvudet fast på något sätt gillar jag det, om jag stannar på samma ställe för länge så .. ja jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig men det blir iallfall inte bra. Haha jag kan ju alltid se det som en "spännande utmaning" (Jag tror att endast Anna kommer förstå det där) 
Lasse Lindh på Café 44 är också något att se fram emot ! Jag är taggad like hell! Fast Anna är blir helt vimsig bara hon tänker tanken på det.

Nu har jag äntligen tagit tag i Gossip Girl säsong 2. Den kickar ass ! Så nu är det bara att vänta på att resten av avsnitten ska laddas ner och spelas på datorn. Det är lite kul att jag alltid faller för såna serier, det blir lätt så att jag och Anna (gosh vad jag nämner henne mycket idag då?) fastnar framför datorn med just sånt spelandes på. Men wtf ! en tråkig tisdagskväll som denna kan man gått och väl nörda lite framför datorn, eller leta efter hebreiska ordböcker om man finner det intressant.

Nu ska jag snart titta på Främmande Fågel, tittar inte så mycket på TV annars men den serien är något jag fastnat för.

So long cowboys!


Kom och känn hur sommaren börjar om

RImbo marknaden igår, muscho bueno trevligt, fast jag har varit där varje år sen länge ! så lite tjatit börjar det bli men mest kul.

Idag var det en bra skoldag, det var en sådan där härig höstdag och jag har fått ganska mycket gjort och är mycket nöjd men dagen. Fast sen kommer ju kvällen också och vem vet vad som händer, ja kanske får jag besök av mina rimbobabes, eller ska jag säga Närtunababes för att vara lite mer specifik.
Jag har lyssnat hmm ungefär hundratusentals gånger på Loke-Sommarkatt, den är ju för tusan helt galet bra. Jag blir liksom fylld av glädje när jag lyssnar på den. Fast dom flesta som jag spela den för tröttnade väl ungefär direkt, utom Ebba dock, fast den flickan har ju den bästa musikstilen någonsin, det är en blanding av min, Johans, Annas, Ananas och Toves musik,

Ta er en titt och avgör själva !

RSS 2.0