Nu blundar tvivlet för en stund

Det har vart en bra helg, det tackar jag för. Jag har fått skåda en av sveriges sämsta bowlare. Hon fick inte ner många på sin bana men lyckas kasta över klotet på banan bredvid. Gratulerar, filmen ska publiceras.

Ett gott skratt förlänger livet medans tiden går fort när man har roligt. Så då jämnar det väl ut sig i slutändan. Skratten bubblar i mig så de gör ont i magen. Jag tycker om att ha roligt. Allt detta lyckorus har gjort mig lite seg och trött i hjärnan. Att tänka klart har aldrig vart min starka sida, men nu har den sidan försämrats ännu mer. Lite skönt är det. Fast snart kommer verkligheten ifatt mig.

haha nu har jag gjort det igen. Jag har varit dum mot mig själv, jag är så bra på sånt, eller hur?


lyckan ler särskilt mot oss

Människors längtan efter trygghet rimmar illa med rädsla för tristess. Att ingenting någonsin är som det ser ut verkar samtidigt ha något slags underhållningsvärde.Dataspel bygger ju på det, och skräckfilmer. Just när man andas ut efter en kris så öppnar sig avgrund och vi betalar för att uppleva det. Men dataspel och filmer går ju att stänga av.

Det är väl det som är skillnaden.


Lust och ork för ingenting. Ut och göra inget alls lockar inte så mycket idag, men så slutar det iallfall. Typiskt. Jag har fastnat i en rutin, en sådann rutin som inte passar mig alls. Autister har vunnit mitt hjärta om jag kan uttrycka mig så, en liten blandning av det bästa. Lasse Lindhs och TImos tempo, Håkan Hellströms röst. Det passar mig ganska bra och deras musik gör ett litet lyft i mina nuvarande rutiner. 






 Imorgon ska jag och min hippiehomie matilda discobowla med ett gäng kompisar.

Jenny önskar god jul !

God jul allesammans!

Kanske är jag lite sent ute i och med att det var julafton igår men vem tusan sitter och skriver i bloggen på julafton? Så nu hoppar mitt julinlägg in istället.  Lyckan var väldigt stor när snön försiktigt började falla ner från himlen, visserligen inte så mycket men man får vara nöjd med det lilla. Julen flöt på bra hela dagen och mysigheten ( är det ett ord?) låg över hela huset. Nu är det så att jag inte förrens igår insåg hur snart Tove flyttar, har väl försökt förträngt det så mycket det går men igår när hon fick massa pengar och prylar till sin nya lägenhet så kom verkligheten ifatt mig men det är väl sådant man får ta.

Idag är det juldagen och juldagen är till för att sova, kanske träffa släkt. Ikväll blir det bio iallfall. Detta var förövrigt ett väldigt tråkigt och ointressant inlägg men det ska publiceras ändå. 
För övrigt ska jag och Matilda bli hippies och spela discobowling

God fortsättning!

Lite av massa bilder

 
    

här får morgondagens skuggor inte ruva

Saker har skett, några som kanske inte borde skett.

Balen var fantastisk, jag finner inte passande ord och inte orkar jag berätta om det. Fast det finns inte så mycket att berätta. Jag skulle bara tråka ut er.

De sista julklapparna är härmed köpta! Jag och Malin gick x antal timmar i stockholm. Sen for vi hem till henne och spenderade resten av helgen på landet. Mys. Jag har förändrat mig. Ett tidigt nyårs löfte har jag skapat. Bättre i skolan, bättre socialt, bättre självförtroende, en bättre Jenny ska jag bli med andra ord och vad passade bra om inte en ny look! Lite halvkass look. Jag är nöjd. Att vara lite halvkass passar mig perfekt, det är skönt.

Jag har funnit två kanon låter, eller snarare Johan.
 Kjell Höglund - Gennesarets sjö och Fredrik Åkerström - Jag ger dig min morgon

Med lite havtaskiga kläder och humör ska jag sjunka ner i fotöljen framför tv:n med choklad denna söndagskväll. Skönt.

shamii

jag hugger i sten, men jag tror att jag sakta börjar se en kontur.

Tove
Jag skriver inte längre, har varken tid eller lust och när jag väl skriver så blir det bara en ända röra. Tovan kommer befinna sig i Örebro dom kommande 3,5 åren. Jag både vill och inte vill. Jag kommer sakna henne så att det gör ont i själen, men hon kom ju in på en bra skola så jag ska vara glad men det kan vara svårt. Det gör inte ont så länge hon är med mig. Jag kommer sakna dig och önskar dig lycka till, jag älskar dig storasyster!

För övrigt har jag en groteskt stressig vecka. Man kan tro att sista veckan ska vara lugn, men icke! snarare tvärtom.Prov och läxförhör kommer som en tornado. Snabbt, förstörande och sen försvinner den och lämnar mig med ett dåligt resultat.

Håkan Hellström spelas i högtalare denna onsdagskväll som går likt många andra kvällar. Plugg. Fast imorgon ska jag investera en sänghimmel vilket kommer ge mitt rum ett lyft till en mysigare nivå! Lite lycka kan jag finna i denna tråkiga och hetsiga vardag. Kan inte någon komma och falla som glitter över min gråa vardag? Snart är det jullov.

attack !

Stockholm idag, nyss tagit ut lönen så det var shopping som gällde. Fyndade som en kelb från second hand till salt. Nya balkläder och nya vardagskläder hänger så fint i en ytters proppad garderob. Vi fikade med min mormor i stan. Den bästa mormorn som finns skulle jag tro. Lite smått kaxig också, iallfall mot männen på hötorget som säljer frukt.
Julklapps inköpen går inte direkt framåt men jag jobbar på det! Det är svårt att veta vad en artonårig storebror önskar sig bla.

Nu ska jag trycka i mig allt för mycket glass och titta på pokémon. För övrigt är Jenny redo för balen !


Please, don't slow me down if I'm going to fast

Huvudvärk och feber drabbar mig idag. Rösten brast vid minsta försök till ton, så jag missar systers teater också.

 Jag ska få en tamagotchi av Oskar i julklapp, jag håller tummarna för pokémon! Han ska få en av mig också den lille geten. Nu ska jag knarka alvedon och krypa till kojs med Gossip Girl på tvskärmen. Godnatt





Man måste upp och leva fast man faller isär

En stressad Jenny tackar så hjärligt för att fredagen äntligen har kommit. Jag är med i balkommittén och det är mycket jobb för fem nior utan annan hjälp men jag tycker att vi klarar det bra. Vilken bal det kommer att bli ! Jag kan inte avslöja så mycket mer för allt ska bli en överaskning men jag ser fram emot allas häpnade miner när de kommer fram. Tänk vad duktiga vi är som fixar en megabal på endast två veckor ! Lite creed till Frida J, Frida S, Hanna, Oskar och mig själv!

Om två veckor blir det även sånguppvisning och nervositeten stiger grad för grad. Georgia on my mind ska jag sjunga, en riktig jazz låt. Kom och titta om ni inte har något annat för er !

Julmusik har spelats ganska mycket nu och jag har en självklar favorit som blåser bort alla andra. Notera även den snygga tröjan han har på sig, awesome.

The Pogues and Kirsty MacColl - Fairytale of New York

Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad !

Hela världen verkar bra idag. Jag har lyckorus och kärleksrus och känner mig så där glad i hela kroppen. Att tre ord kan få så stor effekt är för mig obegribligt, men man behöver inte förstå allt i världen utan de räcker med att le.
Annika och Isabella saknar jag så att de gör ont i kroppen, jag har inte träffat dom på sesådär flera veckor och det känns inte rätt. Men saknaden ska jag snart ta död på ! Just nu sitter jag och nöter Timo Räisänens nya skiva som är otroligt bra medans jag redigerar foton.

Jag har lovat att nämna Ludvigs namn under detta inlägg, men jag har tyvärr inget att skriva om honom direkt men jag håller vad jag lovar !

           ,


RSS 2.0